About TCF Norway

TCF Norway er en ideell organisasjon registrert i Norge. 

Vi har som målsetning å forbedre tilgangen til kvalitetsutdanning for de 26 millioner pakistanske barn som ikke går på skole idag. Vi samarbeider med The Citizens Foundation i Pakistan, en av de ledende ideelle organisasjonene i verden innen utdanning for underprivilegerte barn.

Vår strategi har tre hovedpilarer som gjør det mulig for oss å hjelpe Pakistans barn med tilgang til utdanningen de fortjener:

  • Innsamling
  • Informasjonsdeling  
  • Frivillig arbeid

Innsamling 

Gjennom regelmessige kampanjer og aktiviteter samler vi inn midler for å drifte vår skole TCF Norway Viking Campus. I samarbeid med TCF Pakistan blir midlene samlet inn i Norge også rettet mot andre utdanningsprogrammer i Pakistan som fokuserer på å bryte ned barrierer for kvinner og barn.

Informasjonsdeling

Vi tar til orde for bevisbasert fordeling av midler mot til de delen av det pakistanske samfunnene som har mest behov for utdanningshjelp. Gjennom strategiske forhold sørger vi for at NORAD og andre norske statlige organer er godt informert om vår fremgang, samt den pågående innsatsen til The Citizens Foundation i Pakistan. 

TCF Norway samarbeider også tett med andre ideelle organisasjoner i Norge for å sikre at FNs bærekraftige utviklingsmål 4, kvalitetsutdanning, forblir høyt oppe på den statlige agendaen. 

Frivillighet

Vi tilbyr frivillige muligheter i Norge som arbeider for å forbedre den organisatoriske ytelsen, strategiske retningen og effekten av TCF Norway nå og i fremtiden. For alle de som melder seg frivillig hos oss, er det unike muligheter for å besøke Pakistan og få praktisk erfaring innen skolene vi og The Citizens Foundation har bygget. 

Nada Ahmed

Founder & CEO

Fredrik Lied Larsen

Board member

Sana Khan

Board member

Maryam Khan

Event Planner

Usman Mushtaq

Board member

Bushra Butt

Communication and marketing