Advisory Board

Nasir Ahmed

Nasir er en aktiv lokalpolitiker og er for tiden bystyrerepresentant i Oslo Arbeiderpartiet. Han er en sterk forkjemper for minoritetsrettigheter og føler lidenskapelig for TCFs arbeid for kvalitetsutdanning.

Tina Shagufta Kommo

Tina er lege på Bærum sykehus. Hun sitter i styret i Plan International Norge og er nestleder i rådet for Norsk senter for menneskerettigheter. Hun er også aktiv i lokalpolitikken gjennom partiet Venstre.

Babar Qazi

Baber er utdannet lege og har flere års erfaring med ledelseskonsultering hos Mckinsey. Han har også fungert som administrerende direktør i Rahma, veldedighetsorganisasjon som gir bistandshjelp til utviklingsland.

Laila Bokhari

Laila har vært statssekretær ved statsministerens kontor og viseminister i utenriksdepartementet. Hun er lidenskapelig opptatt av utdannelse og sitter i styret for LAMS-stiftelsen som driver en skole i Faisalabad, Pakistan. Hun er nyutdannet fra Harvard Kennedy School (MPA).

Kiran Aziz

Kiran er advokat og en lidenskapelig talsmann for menneskerettigheter. Hun har bred erfaring fra privat sektor, akademiske, internasjonale og humanitære organisasjoner. Hun har sittet i styret for Røde Kors Norge og er for tiden i styret for Flyktninghjelpen.